93 788 63 05 · 647 596 044

emi@carrerasdental.com

Nova formació sobre Planificació i Diagnòstic en pacient digital

Formació en Pacient Digital - Blog Carreras Dental

Nova formació sobre Planificació i Diagnòstic en pacient digital

El passat dijous 13 de maig, la nostra directora odontòloga va poder assistir al Curs sobre Planificació i Diagnòstic en pacient digital.

I és que la tecnologia avançada a passos gegants i l’odontologia i la salut dental no es queda enrrera.

En aquest curs, organitzat per la Bruguera Dental School i celebrat a Barcelona pel prestigiós Waldo Zarco, es va mostrar com treballar amb el sistema Archimedes, que permet escanejar la mandíbula del nostre pacient en una imatge digital i traspassar la informació al laboratori.

Formació en Pacient Digital - Blog Carreras Dental

En una anterior entrada de blog ja us vàrem explicar el perquè de la importància d’una bona medició en l’elaboració de pròtesis dentals, i amb aquesta formació fem un pas més per tal de millorar la qualitat de vida dels nostres pacients: vosaltres!

Ja sabeu que el nostre equip mèdic està en constant formació per oferir-vos el millor servei i estar al dia de les noves tendències i millores que s’ofereixen al nostre sector.

I recorda: si tens qualsevol pregunta no dubtis a contactar amb nosaltres que coneixem com ningú la teva boca i les teves dents. Som especialistes en estètica dental.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

Open chat
1
Vols parlar amb nosaltres?
Carreras Dental
Hola!

En què et podem ajudar?