93 788 63 05 · 647 596 044

emi@carrerasdental.com

Ortodòncia

Ortodoncia Brackets - Carreras Dental - Terrassa

L’ortodòncia és una especialitat de l’odontologia que s’encarrega de la correcció de les dents i ossos posicionats incorrectament.

És important la detecció precoç de les malposicions i malformacions per actuar en el moment oportú i així evitar complicacions posteriors.

Depenent del pacient si és nen o adult i de la malposició dental o òssia està indicada l’ortodòncia REMOVIBLE o la ortodòncia FIXA (brakets).

Un altre sistema d’ortodòncia és l’INVISALIGN: aquest està basat en un concepte completament nou en ortodòncia. Es realitza mitjançant unes fundes de plàstic transparent de menys de mig mil·límetre de gruix, que tenen forma d’arcada dental i cobreixen totes les superfícies de les dents.

A més de còmode, l’ Invisalign és completament transparent i no es veu. La seva limitació és que no aconsegueix realitzar alguns dels moviments dentals que s’obtenen rutinàriament amb els aparells fixos vestibulars o linguals. No obstant això, és una bona elecció per als casos senzills en pacients que no desitgen portar aparells fixos.

Ortodoncia Invisalign - Carreras Dental - Terrassa
Open chat
1
Vols parlar amb nosaltres?
Carreras Dental
Hola!

En què et podem ajudar?