93 788 63 05 · 647 596 044

emi@carrerasdental.com

Implants dentals

Avui dia, els implants són virtualment indistingibles de les dents naturals. Aquesta aparença es veu afavorida en part per la connexió estructural i funcional entre l’implant i l’os.

Objectius

Els IMPLANTS CONVENCIONALS són col·locats en una sessió però requereixen un període de osteointegració, que varia entre dos i sis mesos, i és llavors quan podem completar el tractament amb la col·locació de la pròtesi.

Càrrega immediata

La diferència clau entre implants tradicionals i els de càrrega immediata rau en el disseny de l’implant. Un implant tradicional és com un cargol. El disseny de les espirals i els seus angles, permet als implants de càrrega immediata, suportar pressió un cop col·locats sense haver d’esperar que l’os cicatritzi al seu voltant, així el pacient no ha d’esperar fins a sis mesos per portar la seva pròtesi sobre implants.

Els implants de càrrega immediata es van integrant mentre l’os cicatritza al voltant enfortint amb la càrrega. És a dir, podem col·locar l’implant i la dent en una sola sessió sempre que les condicions mèdiques i anatòmiques del pacient siguin adequades per a aquest tractament.

Immediats

En casos indicats, podem fer l’extracció de la peça que no es pot salvar el mateix dia que posem l’implant dental. Són els anomenats implants immediats.

Fent un adequat estudi preliminar i una minuciosa planificació, fins hi tot podem extreure la dent que no es pot salvar i a la mateixa cita col·locar l’implant i la corona per reemplaçar-la, combinant els 2 sistemes anteriors implants immediats i de carga immediata, es dir, tot en una sola cita.

Open chat
1
Vols parlar amb nosaltres?
Carreras Dental
Hola!

En què et podem ajudar?