93 788 63 05 · 647 596 044

info@carrerasdental.com

5 mites per al somriure perfecte

5 mites per somriure perfecte - Carreras Dental - Terrassa

5 mites per al somriure perfecte

L’estètica dental va molt més enllà de la moda. Un somriure blanc radiant és sinònim de salut i vitalitat. És habitual utilitzar recursos naturals o més a la mà, abans que consultar a un dentista; tot i això els resultats promesos mai seran els mateixos.

En aquest post t’expliquem 5 mites que no beneficien al teu somriure esperat:

Si la teva herència són unes dents groguenques, posa-hi remei.

La genètica.

El color de les teves dents depèn d’un factor genètic i de les capes d’esmalt. La dentina és l’encarregada de donar color a les dents i en funció de la seva grossor adquirirà més o menys color.

L’alimentació.

Menjar o fregar-se amb segons quin tipus de fruita pot millorar la salut bucodental però mai afectarà el blanc de la dentadura.

Maduixes, llimona, vinagre… Gaudeix-ne menjant però oblidat de resultats a les dents.
Alimentació i blanquejament dental - Carreras Dental - Terrassa

Productes blanquejants.

Pastes de dents i xiclets blanquejants, poden ser la teva perdició. Els cosmètics que contenen agents blanquejants com bicarbonat o peròxid d’hidrogen només són aconsellables rere un previ blanquejament a la clínica i com a manteniment.

Oblidat d’anuncis de dentífrics: fins a 7 tons més blanc.

Cafè, vi, tabac…

Les fruites més àcides com llimones i taronges actuen sobre l’esmalt com les begudes ensucrades. Cal tenir en compte que qualsevol aliment amb pigments susceptibles de deixar taca, actuarà amb més força quan és precedit d’un àcid.

Digues com menges i et direm com seran les teves dents. Més enllà de l’abús del cafè o el tabac, així com el vi negre, dels quals ja coneixem que taquen les dents, cal tenir en compte que hi ha aliments que tornen més sensible l’esmalt: el converteixen en porós i afecta el doble en les afeccions al color.

El raspallat.

Obsessionat amb el raspallat? L’abús excessiu del raspallat amb fibres dures pot contribuir a desgastar l’esmalt, afavorint que els agents que afecten el color de les dents s’activin. Dos minuts són suficients, raspalls amb fibres suaus i moviments acurats.

Si vols lluir un somriure fins a 8 tons més blanc vine a Carreras Dental; ens encarreguem de retornar al teu somriure les condicions òptimes amb la millor tecnologia: Blanquejament Philips Zoom.

Has provat el tractament i vols explicar-ho? Deixa’ns un comentari o comparteix-ho a les nostres xarxes.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.