93 788 63 05 · 647 596 044

info@carrerasdental.com

Estètica dental, ràpida i indolora

Facetes de composite - Carreras Dental - Terrassa

Estètica dental, ràpida i indolora

Millorar l’estètica del teu somriure pot ser un tractament de curta durada, amb resultat instantani i sense dolor a Carreras Dental.

A Carreras Dental som a l’avantguarda de la millor tecnologia en facetes de composite. Si estàs buscant un somriure de pel·lícula, t’explicarem el mètode mes conservador per aconseguir-ho.
Estètica dental sense dolor - Carreras Dental - Terrassa
A Carreras Dental som a l’avantguarda de la millor tecnologia en facetes de composite.

Les facetes de composite són làmines molt fines de resina  que s’adhereixen a la dent sense  necessitat de desgastar-ne l’ estructura dental. El resultat ens garanteix canviar el color, la forma i/o la posició de les dents en una sola sessió clínica.

A més a més d’ aconseguir el somriure desitjat, podem aportar solidesa a petites fissures de la peça .

El composite és una resina d’última generació composta per una matriu i farciments inorgànics (quars, sílice, vidre); aquests materials presenten una gran resistència i estètica.  La resina composta presenta grans avantatges davant altres materials, ja que mitjançant els seus enllaços químics, s’uneix a la dent formant una sola unitat, té gran capacitat opacificadora davant els tons més grisos de les dents i és capaç de reproduir el color natural que cerquem en un somriure perfecte. Aquest tractament s’aplica a les peces més visibles, aquelles que mostrem al somriure. Per a un somriure més blanc segueix aquí.

Si estàs buscant com millorar la teva estètica dental pots demanar cita al nostre telèfon o venir a la clínica dental de Terrassa a informar-te.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.