93 788 63 05 · 647 596 044

emi@carrerasdental.com

Estàs fent boicot al teu somriure?

Com raspallar-se les dents - Carreras Dental - Terrassa

Estàs fent boicot al teu somriure?

Ets del que mai oblida un raspallat, utilitzes esbandida bucal i fil. Però no has tingut en compte el temps de digestió abans de la neteja, la profunditat, com actues en acabar de rentar-te les dents…

Si de veritat vols ser un expert en higiene bucal, segueix els nostres 3 consells bàsics:

L'espai de temps entre el menjar i el raspallat, la durada de l'acció mecànica i esbandir-te amb aigua són factors que poden afectar l'eficàcia de la teva higiene dental.

Espera 30 minuts de digestió:

Al menjar, el pH de la nostra boca canvia per poder desfer els aliments amb més facilitat. Si no esperes mínim 20 minuts a raspallar, estaràs sotmetent a tot l’esmalt davant els àcids de la saliva. Per evitar aquest desgast innecessari espera el temps correcte o procura esbandir-te amb aigua bé la boca per tornar al pH natural.

2 minuts és el temps exacte.

Després d’esperar mitja hora, què són 2 minuts? Cronometrat durant una setmana per adonar-t’en que al cap de 40 segons ja hauries finalitzat el teu raspallat.

Com raspallar-se les dents - Carreras Dental - Terrassa

Consell: Divideix la boca en 7 zones: interior inferior dret, interior inferior esquerre, superior interior dret, superior interior esquerre, lateral dret, lateral esquerre, frontal i llengua. Cada 20 segons canvia de zona; treballa una setmana en aquest exercici i no necessitaràs més rellotge.

L’aigua és bona, però no rere el raspallat.

Els components necessaris del dentífric son molt sensibles a l’aigua, si després de rentar-te les dents les esbandeixes amb molta aigua o beus qualsevol líquid, el seu efecte es veurà minimitzat. Espera un mínim de 30 minuts per beure i evita esbandir-te amb gran quantitat d’aigua.

Recorda que un bon somriure no depèn només del que es veu, cuida de la teva salut bucodental i assegurat somriure per més temps.

Si vols conèixer l’estat de la teva dentadura contacta amb nosaltres per rebre l’assessorament que necessites, som especialistes. 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

Open chat
1
Vols parlar amb nosaltres?
Carreras Dental
Hola!

En què et podem ajudar?